.
James Cooke
vrijdag 23 december 2022

Kerstmis is geen ‘papa moment’ voor James Cooke

“Ik kan op beide handen tellen hoe vaak ik papa gezien heb met kerst”

Wanneer Het Laatste Nieuws vraagt aan James Cooke of Kerstmis ook een moment is om zijn papa te zien, dan wordt er een zeer direct antwoord gegeven.

“Papa heeft er met zijn eigen afwezigheid voor gezorgd dat het geen must is en ook nooit geweest is. Als papa er niet was, was hij er niet. Punt. Daar leg je je als kind bij neer. Ik kan op beide handen tellen hoe vaak ik papa gezien heb met kerst. Eerst ontbrak hij vaak door zijn job als beroepsmilitair, daarna door de scheiding”, zo onthult James Cooke aan Het Laatste Nieuws.

Door die jarenlange afwezigheid voelde het voor hen ook niet raar meer als hun papa er niet was. Ook hij zelf miste het blijkbaar niet.

“Hij is vandaag een fantastische vader. Een betere grootvader dan hij ooit een vader is geweest. Het heeft tijd nodig gehad, maar er zijn absoluut geen hard feelings meer”, vertelt James Cooke aan Het Laatste Nieuws.

James Cooke geeft toe dat zijn relatie met zijn mama veel intensiever is omdat zij ook samen de scheiding verwerkt hebben van zijn ouders.

Bio van James Cooke

Meer Over:

James Cooke