.
Christoff
donderdag 21 december 2023

Kerst bij Christoff: “Een vriendin kocht mijn huis”

Hij kon er niet bij zijn

Zanger Christoff is in zijn nopjes. Kerst is voor hem de gezelligste periode van het jaar en ook een periode met veel optredens. Hij doet dit jaar zo’n 24 kerstconcerten voor zijn fans en ook zijn woning is al helemaal in kerststemming.

“Toen mijn werkagenda opgesteld werd, stonden twee momenten aangekruist als niet-beschikbaar: kerstavond en kerstdag. Die zijn echt heilig voor mij. De kerstdagen staan in het teken van familie en vrienden. Ik hou ervan om mensen thuis te ontvangen en hen in de watten te leggen. Ik ga dan ook all the way. De tafel verandert in een sneeuwtapijt en het zilveren bestek en mooiste servies worden bovengehaald. Misschien nodig ik zelfs een kerstman uit”, zegt Christoff in Het Laatste Nieuws.

Ook zijn huis wordt omgetoverd tot een kerstparadijs. Hij is nog altijd erg verliefd op de woning, die een vriendin voor hem ging kopen.

“Ik werd verliefd op de gevel en zag niet eens de binnenkant. Omdat ik op het moment van de openbare verkoop moest optreden, stuurde ik een vriendin die ik een maximumbudget meegaf. Meteen nadat ik van het podium stapte, hing ze aan de lijn om mij te feliciteren.”

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff