.
Kenji Gooris
zondag 15 januari 2023

Kenji Gooris: “Je mag nog hopen dat ze vers zijn”

Ze hebben daar vreemde eetgewoontes

Er wordt weleens gezegd dat alles wat men in een realityreeks te zien krijgt op voorhand is vastgelegd in een script. Dat wordt altijd volledig ontkend. Ook bij de familie Gooris en hun ‘Expeditie Gooris’.

“Natuurlijk wordt niks op voorhand vastgelegd in een script. Wij zijn gewoon met z’n vieren op stap en de camera volgt ons. Het is een beetje vergelijkbaar met de nonkel die altijd alles filmt op een familiefeest. De eerste tien minuten is dat misschien wat ambetant, maar daarna negeer je dat brandende kampje. Dat levert voor later mooie herinneringen op”, klinkt het in Tv Familie.

Door in Amerika rond te lopen maakten Kenji en Shania ook kennis met de vreemde gewoonten van het Amerikaanse volk. En er is eentje dat Kenji heel opvallend vond.

“Dat je je groenten apart moet bestellen. Zelfs in een fastfoodketen. Hier komen tomaat en augurk automatisch op je burger te liggen. In de States moet je ervoor bijbetalen. En dan mag je nog hopen dat ze vers zijn en niet uit een blik of bokaal komen.”

Ook de porties eten die je er voorgeschoteld krijgt zijn ontzettend groot. Misschien soms iets te groot. “Van een bord voor één persoon kan je met twee mensen eten. En wanneer je een biefstuk bestelt, krijg je bijna een halve koe op je bord.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Kenji Gooris