.
Expeditie Gooris met Sam Gooris en Kelly Pfaff
donderdag 26 januari 2023

Kenji Gooris: “Ik denk dat ik daar voor eeuwig blijf wonen”

Hij zit daar goed

Kenji en Shania Gooris zijn ondertussen 21 en 22 jaar en zijn volop op zoek naar hun weg in het leven. Dat doen ze met veel steun en hulp van hun ouders Kelly Pfaff en Sam Gooris. De twee wonen nog altijd thuis en daar lijkt niet meteen snel verandering in te komen.

“Ik kan me dat in feite niet voorstellen dat ik ooit het ouderlijk nest zal verlaten. Ik denk dat ik voor eeuwig en altijd in hotel mama ga blijven wonen. Ik krijg lekker eten, veel liefde en de knuffels die ik nodig heb”, zegt Kenji in Tv Familie.

Shania ziet het anders voor zich. Zij wil heel graag op eigen benen staan. Al is het nog niet voor meteen.

“En ik zie het nog gebeuren dat ik alleen woon en dat Kenji op een leeftijd komt dat mama vindt dat het nu welletjes is geweest. En dat hij dan bij mij voor de deur staat met zijn tandenborstel en wat kleren en dat hij dan bij mij komt logeren”, lacht Shania.

Kenji en Shania zijn twee handen op één buik en elkaars beste vrienden. Maar ook zij hebben wel al eens ruzie gemaakt. “Maar niet dat wij constant bekvechten. Maar we hebben soms over de stomste dingen ruzie. Ik die iets laat rondslingeren of Kenji die in mijn weg staat. En soms kibbelen we ook over wie wat moet doen in het huishouden.”