.
Kenji Gooris
zaterdag 17 februari 2024

Kenji Gooris: “Dat verloopt toch altijd op een andere manier”

Hij leerde ken beter kennen

Dankzij ‘Expeditie Gooris’ hebben we niet alleen Sam Gooris en Kelly Pfaff beter leren kennen, ook hun kinderen Kenji Gooris en Shania Gooris leerden we eens van een andere kant kennen.

Maar er zijn nog altijd een heleboel andere dingen die we niet weten van Kenji. Wist je bijvoorbeeld dat Kenji een echte huismus is en niet graag de deur uitgaat.

“Ik ben héél graag thuis en ga totaal niet graag uit. Ik verkies een rustige avond met vrienden thuis, maar vind het tegelijkertijd heel fijn om nieuwe steden, landen en culturen te ontdekken. Ik reis dus graag, maar als ik in België ben, blijf ik het liefst van al gewoon thuis.’ Dat hoor je niet vaak van een twintiger.‘Ik hou er gewoon niet van om in de buurt van zatte mensen te zijn. Die doen dan domme dingen. Mijn vrienden respecteren me daarin en verkiezen eigenlijk ook om te gamen of gezellig wat te chillen in de zetel. Je spaart er sowieso een pak geld mee uit!”, zegt hij in Flair.

Dankzij ‘Expeditie Gooris’ heeft de familie Gooris nu elk jaar een familietrip om naar uit te kijken. Qualitytime met het hele gezin, dat hebben Kenji en Shania te veel moeten missen vroeger.

“Ik leerde hen op die manier ook stukken beter kennen. We zijn thuis ook vaak samen, maar dat verloopt op een andere manier dan op reis. Daar maak je echt bewust tijd voor elkaar, praat je over andere dingen en kom je in nieuwe situaties terecht. Zo weet ik ondertussen dat papa absoluut niet graag lang wandelt en dat Shania graag op het strand ligt - iets waar ik een hekel aan heb, want ik kan niet stilzitten.”

Bio van Kenji Gooris