.
Kelly Pfaff
maandag 8 mei 2023

Kelly Pfaff: “Zijn dood kwam zo onverwacht”

Ze had amper tijd om het te verwerken

Het leven van Kelly Pfaff lijkt er eentje om jaloers op te zijn. Ze heeft een fantastische man, Sam Gooris en twee prachtige kinderen met wie ze een goede band heeft. Ze krijgt op professioneel vlak ook veel kansen aangeboden en daar zitten unieke kansen tussen.

Maar het is soms ook zwaar. Kelly is een doorzetter, maar soms breekt haar dat zuur op. Vooral de periode van het overlijden van d’n bompa, was hard.

“Zijn dood kwam onverwacht, maar ik kon niet toegeven aan de emoties. Ik moest mama bijstaan en trainen voor ‘Holiday on Ice’. Drie jaar later kreeg ik de weerbots: ik kreeg knobbels op mijn stembanden die geopereerd moesten worden”, vertelt ze in Dag Allemaal.

Al veel eerder verloor Kelly haar grootmoeder en ook daar had ze het niet makkelijk mee. Ze was amper tien toen haar grootmoeder overleed aan een dubbele longontsteking.

“Ze was mijn meter en mijn grootste supporter. Het heeft jaren geduurd voor ik erover kon praten. Ze was maar 59 en mijn eigen moeder Carmen lag op dezelfde leeftijd ook met een dubbele longontsteking in het ziekenhuis. Toen heb ik hem genepen.”

Bio van Kelly Pfaff

Meer Over:

Kelly Pfaff