.
Kelly Pfaff
vrijdag 8 oktober 2021

Kelly Pfaff ontgoochelt fans: “het antwoord is néé!”

"Familie is veel belangrijker"

Tientallen jaren geleden waren ‘De Pfaffs’ bijzonder populair met hun realityreeks op VTM. Toen waren ze nog uniek in hun soort, tegenwoordig heeft iedereen een eigen realityreeks.

Maar een vervolg op ‘De Pfaffs’ zit er niet meteen aan te komen. Binnenkort is het gezin van Kelly Pfaff en Sam Gooris wel te volgen in ‘Expeditie Gooris’, maar de hele familie Pfaff krijgen we niet meer te zien.

Hoewel de heruitzendingen van ‘De Pfaffs’ afgelopen zomer terug druk bekeken werden en de fans toch hoopten op een vervolg is Kelly Pfaff duidelijk over de toekomst van het programma. “Onze kinderen hebben daar nu wel inspraak in. Als iemand van ons iets niet wil, dan gebeurt het niet. En laten we maar meteen duidelijk stellen: het antwoord hier is ‘nee’”, luidt het bij Kelly Pfaff in Dag Allemaal.

Kelly begrijpt niet dat het genre ‘reality’ plots zo populair is. “Sam is wel fan van het genre. “Ik vind het tof, hé. ‘De Planckaerts’, ‘De Verhulstjes’, ‘Wellens en Wee’, maar mijn schoonfamilie was wel de eerste, hé. Die mensen wisten amper wat hen overkwam”, zegt Sam.

Bio van Kelly Pfaff en De Planckaerts