.
Sam Gooris en Kelly Pfaff
zaterdag 23 juli 2022

Kelly Pfaff mysterieus over tweede seizoen van ‘Grootste Lefgozer’

Het programma haalde 100.000 wekelijkse kijkers

5 afleveringen lang konden we kijken naar ‘De Grootste Lefgozer’. Een programma waarin Kelly Pfaff en Dominique Persoone op zoek gingen naar de grootste durfal van ons land. Het programma kon op enkele trouwe kijkers rekenen, maar was het voldoende voor een tweede seizoen? Kelly verklapt het antwoord in Tv Familie.

“Dat weet ik echt niet. Maar als ik gevraagd zou worden voor een tweede seizoen is het antwoord volmondig ‘ja’. Het was een fijne ploeg om mee te werken en het was erg boeiend om te doen.”

Het programma kon elke week rekenen op zo’n 100.000 kijkers en dat is behoorlijk wat voor een zender als vtm2

“Ik ben daar altijd goudeerlijk in, maar met kijkcijfers ben ik niet echt bezig. Het belangrijkste is voor mij dat ik voeling heb met het format. Zelfs wanneer een programma een miljoen kijkers haalt, maar indruist tegen mijn persoonlijkheid, bedank ik alsnog vriendelijk.”

Kelly heeft de smaak van het presenteren te pakken, maar zit niet meteen te hengelen naar nieuwe tv-opdrachten. “Ik geniet er ook van om vanuit mijn luie zetel naar interessante, toffe, programma’s met goeie presentatoren te kijken. Een programma dat mij op het lijf geschreven is, zal wel automatisch op mijn pad komen. En sowieso kijk ik alleen maar vooruit en niet achteruit.”

Bio van Kelly Pfaff

Meer Over:

Kelly Pfaff