.
Sam Gooris en Kelly Pfaff
donderdag 27 mei 2021

Kelly Pfaff: “ik zou vandaag dezelfde beslissing nemen als toen”

Kelly Pfaff over de liefde van haar leven.

Voor Kelly Pfaff en Sam Gooris ging het allemaal razendsnel toen ze elkaar leerden kennen. Ging het niet allemaal té snel? Het koppel ontkent…

“Op zes maanden tijd waren wij verliefd, verloofd, getrouwd, zwanger”, vertelt Sam Gooris in Story. “En ik was nog maar 22. Ik wil het nog wel eens bewuster meemaken allemaal.”

Daarom hadden Kelly en Sam afgesproken hun huwelijksgeloften te hernieuwen voor hun twintigste huwelijksverjaardag, maar daar stak de coronacrisis een stokje voor.

“We hebben het verschoven naar ons 25ste huwelijksjubileum, over vier jaar. We zijn toch vast van plan om dat te halen”, lacht Kelly Pfaff in Story. Want hoe snel het ook gegaan is, spijt van hun beslissing heeft het koppel nooit gehad.

Kelly weet immers al goed wat ze Sam zou zeggen bij de hernieuwing van hun huwelijksgeloften: “Gewoon, dat ik vandaag dezelfde beslissing zou nemen als toen. Misschien zou ik zelfs nóg rapper springen. Want ik ben nu verliefder dan ooit op Sam, echt waar. Liefde is absoluut geen werkwoord bij ons. En dat mag gevierd worden”, aldus Kelly Pfaff in Story.