.
Sam Gooris en Kelly Pfaff
zondag 25 februari 2024

Kelly Pfaff: “Ik heb dat veel te weinig gezien”

Ze genoot ervan

Toen Kelly Pfaff en Sam Gooris samen met hun kinderen op reis vertrokken voor de eerste reeks van ‘Expeditie Gooris’ bracht dat veel mooie momenten met zich mee. Eindelijk had Sam wat qualitytime met zijn kinderen. Want dat moest hij vaak missen door het vele werken.

“Ik weet nog dat we op onze eerste reis het Gardameer passeerden. Ik genoot er enorm van dat Sam en de kinderen zo aan elkaar hingen, die beelden van Kenji en Shania met hun papa had ik te weinig gezien. Samen herinneringen maken is belangrijk. In de tijd dat we nog 'De Pfaffs' deden, zei ik al dat we 't voor de herinneringen deden. Al dat beeldmateriaal... da's een gemonteerd dagboek. Zelfs nu, ruim twintig jaar later, koesteren we dat nog”, zegt Kelly in Dag Allemaal.

Kelly is een doorzetter. Zo heeft ze lang volgehouden om Sam uiteindelijk mee te krijgen op reis, maar is ze ook op andere gebieden een echte doorzetter.

“Ik zal nooit iets doen als ik mij niet 100% kan geven. Dat heeft te maken met respect voor mezelf en mijn medemens, met trots zijn op iedere euro die ik heb verdiend. Als je je woord geeft, dan zorg je ervoor dat het werkt. Ik ben opgevoed door mensen met doorzettingsvermogen. Ik zag dat dag in dag uit. Die bleven gaan. En ze blijven nóg gaan.'”