.
Kelly pfaff
vrijdag 12 mei 2023

Kelly Pfaff: “Ik ben soms een racepaard met kleppen op”

Helemaal anders dan Sam

Sam Gooris en Kelly Pfaff zijn al jarenlang een onafscheidelijk duo. Ze zijn al vele jaren getrouwd en een goed geoliede machine. Ze zijn heel gelijkend, maar ook erg verschillend. En net dat maakt hen een powerkoppel.

“Mijn vader of Sam stappen ergens binnen, roepen ‘Hallo’ en geven iedereen een hand; Ik niet. Ik storm als een racepaard met kleppen op naar diegene met wie ik afgesproken heb. Terwijl ik niets liever doe dan met mensen praten, maar ik durf niemand zomaar lastig vallen. Uit verlegenheid of uit zelfbescherming, geen idee”, zegt Kelly in Dag Allemaal.

Sam is een echt podiumbeest en ook Kelly schuwt een podium niet. Al is de stap naar het podium toch altijd even een grote stap om te zetten.

“Dan moet ik mezelf oppeppen en al word ik dat niet gewoon, ik doe het toch. Van mijn ouders mocht ik het nooit zeggen ‘Ik kan dat niet’, maar ‘Het komt goed’. En ze hadden gelijk. Als je zegt: ‘Dat lukt me toch niet’ vind je geen oplossing en verlies je kansen. Ga er dus voor, met die mentaliteit en twee handen aan je lijf, zal je altijd werk hebben.”