.
Sam Gooris en Kelly Pfaff
maandag 19 september 2022

Kelly Pfaff: “Dat idee is heel spontaan gegroeid”

Ze gingen nooit op vakantie

Kelly Pfaff is 45 jaar en heeft nog een heel leven voor zich. Al durft ze wel al eens te dromen over de toekomst en wat het leven haar nog zal brengen.

“Maar ze mogen mij vooral verrassen. Het belangrijkste is dat ik op mijn 80ste niet denk: ‘Had ik maar….’ Of dat mijn kinderen aan mijn graf staan en zeggen: ‘Mja, we hebben mama niet veel gezien, maar het was wel een harde werkster”, bekent Kelly in Gazet van Antwerpen.

Kelly is niet vies van hard werken, maar dat wil niet zeggen dat ze zomaar elke job aanneemt die haar wordt aangeboden. Zo zal ze niet eender welk televisieprogramma presenteren.

“Ik wil gewoon geen programma’s maken die niet bij mij passen, hoe aantrekkelijk ze ook mogen zijn. Kijkend Vlaanderen is niet dom. Die doorprikken dat meteen. ‘Expeditie Gooris’ is heel spontaan gegroeid. Sam en ik zijn nooit samen op vakantie geweest, want we moesten altijd werken. Tot tijdens covid het besef kwam dat mijn kinderen nooit veel hebben kunnen reizen.”

Tijdens de eerste reeks trok het gezin door Europa, in het 2de seizoen gaan ze nog een stapje verder en trekken ze van Los Angeles naar Las Vegas. Het programma is binnenkort te zien op VTM2.

Bio van Kelly Pfaff

Meer Over:

Kelly Pfaff