.
Matthijs van Nieuwkerk
donderdag 10 juni 2021

Keert Matthijs van Nieuwkerk nog terug naar het VTM-scherm?

“Matthijs is natuurlijk de geknipte man voor een talkshow.”

Matthijs van Nieuwkerk beleefde met Popquiz op VTM zijn vuurdoop in Vlaanderen. De quiz brak geen potten qua kijkcijfers, maar zorgde wel voor een frisse wind in ons televisielandschap. Heeft VTM nog verdere plannen met de Nederlandse vedette?

“Matthijs is natuurlijk de geknipte man voor een talkshow”, trapt Bram De Brabander als tv-recensent bij Het Laatste Nieuws een open deur in. “Da’s evident na z’n jarenlange ervaring in Nederland met ‘De Wereld Draait Door’.”

“Maar volgens mij zit de gemiddelde Vlaming daar niet per se op te wachten en ziet die toch liever een Vlaamse presentator als gezicht van een belangrijk programma. Ik denk dan ook dat deze ‘Popquiz’ eerder een eenmalig zijsprongetje van Matthijs naar de Vlaamse tv is”, klinkt het bij De Brabander in TV Familie.

Bij VTM laten ze nog niet in hun kaarten kijken: “Het eerste seizoen van ‘Popquiz’ is nog maar net achter de rug. Maar het was in ieder geval een heel aangename eerste kennismaking met hem”, klinkt het bij VTM in TV Familie.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Matthijs Van Nieuwkerk