.
Erika Van Tielen in Familie - aflevering 6774
maandag 8 januari 2024

Keert Erika Van Tielen terug naar Familie?

"Wie weet...."

Het nieuwe jaar is de tijd van terugblikken, maar veel mensen kijken vooral naar wat de toekomst zal brengen en dat is bij actrice en presentatrice Erika Van Tielen niet anders. "Het sportieve plan voor 2024 moet ik nog uitdenken", reageert zij enthousiast bij de start van het nieuwe jaar.

"De professionele doelen liggen wel al vast. Alleen heb je die in de mediasector niet helemaal zelf in de hand", weet Erika als geen ander. "Maar ik hoop uiteraard op een boeiend jaar met leuke, verrassende en inspirerende opdrachten. Op het podium, achter de microfoon of online. En wie weet nog eens op het scherm?", knipoogt Van Tielen.

Waar is de tijd dat zij omroepster, nieuwsanker en zelfs actrice in 'Familie' was? Zou zij stiekem niet hopen dat zij straks een telefoontje van de makers van 'Familie' krijgt om de rol van Amelie terug op te nemen? Straks is het drie jaar geleden dat dit personage uit 'Familie' verdween. Erika heeft nooit uitgesloten dat zij nog eens terugkeert naar het warme nest dat 'Familie' is. "Wie weet keert Amélie in een verre toekomst nog wel eens terug, maar nu is het tijd voor nieuwe projecten", vertelde zij in 2021 aan Het Laatste Nieuws.