.
Kayleigh
vrijdag 21 juni 2024

Kayleigh zorgt met de Zonnedans dat de regen verdwijnt

Meer van dat!

Het gaat verbazend hard met de carrière van Kayleigh, het kleine meisje dat snel groot wordt en stilaan ontpopt tot een volwaardige zangeres.

Haar nieuwe single is terug een samenwerking met de dansers van Are U Famous en werd geschreven door Sabien Tiels. Het zou een hit kunnen zijn voor menig Vlaamse artiest en dus waarom niet voor Kayleigh. Op het zomerweer zullen we nog even moeten wachten en al zijn sommige dagen donker en grijs, Kayleigh gaat in tegen deze negatieve straalstroom. Ze ziet het leven als een mooie reis en swingt met haar ‘Zonnedans' door de zomer

Kayleigh laat je zingen én dansen op het ritme van de tamtam. Haar nieuwe single, met een aanstekelijke "rapapaparapam", moedigt iedereen aan om mee te dansen, ongeacht huidskleur of achtergrond.

De jongste van Vlaanderen brengt zo opnieuw een geheel eigen boodschap met een lied vol positiviteit en vreugde. Kayleigh's "Zonnedans” moedigt mensen aan om hun zorgen los te laten, samen te dansen en te genieten van het moment. Zo moet dat zijn.

Bio van Kayleigh en Sabien Tiels

Meer Over:

Kayleigh Sabien Tiels