.
Kawtar Ehlalouch
maandag 25 maart 2024

Kawtar Ehlalouch: “Ik mag meer voor mezelf kiezen”

Ze doet het te weinig

Kawtar Ehlalouch schitterde in ‘Celebrity Masterchef’ maar moest de wedstrijd helaas verlaten. We kennen haar daarnaast ook als radiopresentatrice bij MNM, of wordt dat binnenkort Qmusic?

“De grootste roddel die ik over mezelf heb gehoord is dat ik de overstap zou maken. Een goede vriend van me werkt er. Lang geleden mocht ik zijn draaitafel lenen en ik kwam die oppikken op het werk. We dronken een koffie in de kantine. Mensen dachten: 'Wat doet die hier? Is ze de nieuwe sidekick van Vincent Fierens?' Grappig hoe snel onnodige roddels zich verspreiden”, zegt Kawtar in Nina.

Kawtar is tevreden met haar job bij MNM en ook behoorlijk tevreden met zichzelf. Mocht ze zichzelf punten moeten geven, dan geeft ze zichzelf een 6,5/10.

“Ik mag soms wat meer voor mezelf kiezen. Op een vrije avond geef ik al snel voorrang aan vriendinnen die ik al lang niet zag. In plaats van tot rust te komen. Ik probeer intussen wel wat weer meer tijd te maken voor sport en gezonde voeding. Dat maakt het makkelijker om vaker in de spiegel te kijken."

Bio van Kawtar Ehlalouch

Meer Over:

Kawtar Ehlalouch