.
Kawtar Ehlalouch
donderdag 16 juni 2022

Kawtar Ehlalouch: “Dat verkleint mijn slaagkansen gevoelig”

Ze zit terug met haar neus in de boeken

Als jij dit bericht leest, dan ben misschien jij wel één van de vele duizenden studenten die zich momenteel door de examens worstelen. De zomervakantie is in zicht, maar dat wil jammer genoeg zeggen dat er eerst nog gestudeerd moet worden. Ook MNM denkt aan de studenten en zet hun presentators Kawtar Ehlalouch en Sander Gillis aan het werk.

Kawtar en Sander zullen net zoals de studenten de komende weken enkele examens moeten afleggen, waaronder metselen. Want niet iedereen hoeft zijn examenperiode achter zijn bureau door te brengen.

“Studeren betekent niet voor iedereen urenlang aan een bureau zitten. Volgens meester Ben, die me de basisbeginselen van het metselen heeft bijgebracht, heb ik er op zich ook aanleg voor. Alleen ben ik nogal traag, wat mijn slaagkansen gevoelig verkleint”, lacht Kawtar in Humo.

Voor Kawtar is Marathonradio ook vooral een stukje nostalgie. Want toen Marathonradio pas begon, was zijzelf nog een student.

“Ik herinner me vooral het Nationaal Pauzemoment, iedere avond van half 8 tot acht uur. Dan kwam er een dj draaien en was het de bedoeling dat iedereen even stopte met studeren. Mijn vriendinnen en ik keken altijd uit naar dat moment, waarop we gezamenlijk even helemaal los gingen.

Bio van Kawtar Ehlalouch

Meer Over:

Kawtar Ehlalouch