.
Kawtar Ehlalouch
zaterdag 25 juni 2022

Kawtar Ehlalouch: “Daarvoor moet hij opletten”

Een verwittigd man is er twee waard

De blok is voor vele studenten weer begonnen en daar hoort de nodige steun van MNM terug bij. Dit jaar was het zonder Marathonradio te doen, maar wel met de steun van ‘De Blokhut’, samen met Sander Gillis en Kawtar Ehlalouch.

Voor Kawtar liggen de examens al een hele tijd achter haar, maar toch deed ze dit jaar mee, ter ondersteuning van de andere studenten. Zij had bepaalde zaken die haar door de examens heen sleurden.

“Een beetje ventileren over de leerstof bij klasgenoten kon helpen, of een goede serie opzetten tijdens de pauze. Maar de ultieme hulp waren de pannenkoeken van mama. Als het wat minder ging, waren de pannenkoeken van mijn moeder er altijd om mij beter te doen voelen”, zegt ze in Story;

Met ‘De Blokhut’ neemt Kawtar even afscheid van haar ochtendshow collega Robin. Door zo vroeg en innig met elkaar te samenwerken moest Kawtar hem wel waarschuwen voor een ‘apart’ kantje van zichzelf.

“Ik ben een redelijk geduldig persoon, maar als dat geduld al eens op raakt, zal je het wel merken. Ik roep en tier niet, maar ik kom dan zeker geïrriteerder over. Maar Robin moet zich absoluut geen zorgen maken. Het potje kookt zelden over.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Kawtar Ehlalouch

Meer Over:

Kawtar Ehlalouch