.
Katrien De Becker in Thuis
maandag 9 augustus 2021

Katrien De Becker in nieuw seizoen van Theater De Roxy

Theater opent in september nieuw theaterseizoen.

Na wat horten en stoten omwille van corona, kon Theater De Roxy weer plannen maken voor een nieuw theaterseizoen. Katrien De Becker, bekend van zowel 'Familie' als 'Thuis', speelt in dat nieuwe theaterseizoen van De Roxy vanaf november mee in de komedie 'Eén is geen' van Yves Caspar. Naast Yves Caspar en Gunter Reniers (De Kotmadam) zijn er in deze komedie ook nog rollen voor Saskia Debaere (Droge voeding, kassa 4), Tine Priem (Thuis) én Els Tibau (voormalige tv-presentatrice en Miss Belgian Beauty).

Het nieuwe seizoen vangt aan op vrijdag 24 september om 20.15u met 'Met pensioen? Niet te doen!', een komedie van Ruud De Ridder in het Truiens dialect.

Op donderdag 6 januari 2022 om 20.15u wordt Theater De Roxy ingeruild voor CC De Bogaard in Sint-Truiden. Jeroen Maes is dan te gast met Het Prethuis. In deze hilarische komedie wordt er gekozen voor een 'Weekendje Bouillon!'. Naast Jeroen Maes zelf zijn ook Peter Bulckaen, Bianca Vanhaverbeke, Katrien Vandendries en Wim Stevens te gast in deze voorstelling.

Tussen 21 januari en 12 februari 2022 zijn er een aantal voorstellingen van 'Viva Minerva'. Dit is eveneens een komedie van Jeroen Maes in een regie van Yves Caspar.

'8 vrouwen' zorgen tussen 11 maart en 27 maart voor een heuse thriller, overgoten met flink wat humor in Theater De Roxy. Dit is een niet te missen klassieker van Robert Thomas in een regie van Yves Caspar.

De 'Brasschaatse huisvrouwen' zakken op dinsdag 12 april af naar CC De Bogaard. Omwille van een beperkt aantal plaatsen in De Roxy, vindt deze voorstelling in het cultureel centrum plaats. Uiteraard is Ronn Moss dan ook weer van de partij. Het krijgt het gezelschap van Katrien De Becker, Leen Dendievel, Myriam Bronzwaar, Guillaume Devos en anderen.

Afsluiter van het theaterseizoen in De Roxy wordt 'Met 5 in bed'. In deze komedie van Yves Caspar is Hilde Gijsbrechts (Wittekerke) erbij. De cast wordt vervolledigd met Bart Daenen, Kevin Caers, Ine Holsteens, Kathleen Smolders, Gunter Reniers, Yves Caspar én Ludo Cox. Deze productie loopt van 5 mei t.e.m. 28 mei 2022.

Alle info vind je terug op www.deroxy.be, waar je voor al deze voorstellingen kunt reserveren vanaf zaterdag 14 augustus. Indien je een abonnement wil nemen, reserveer dan voor minstens vijf van de zeven voorstellingen. Als je hebt gereserveerd voor één of meerdere abonnementen, laat dit dan weten via tickets@deroxy.be. Dan ontvang je een aangepaste afrekening met een korting erin verwerkt.

Tekst: Nico Vanaken