.
Katrien De Becker in Thuis
donderdag 5 mei 2022

Katrien De Becker doet verrassende vaststelling over haar vriend:“nooit gedacht”

"Na mijn laatste ex dacht ik, 'het hoeft niet meer' "

Katrien De Becker, de 50-jarige actrice die bekend werd bij het grote publiek als Tania in 'Thuis', heeft sinds vier jaar een LAT-relatie met haar vriend. Daar komt binnenkort verandering in, want de twee tortelduifjes maakten in TV Familie bekend dat ze binnenkort gaan samenwonen.

“Tot nu toe woonden wij elk in ons eigen stekje en zagen we elkaar afwisselend bij mij of bij hem”, laat ze optekenen in de laatste editie van TV Familie. “Nadat mijn dochter het zesde middelbaar heeft afgerond, verhuizen mijn twee kinderen en ik naar de woning van Johan in Boechout.”

Op amoureus gebied heeft ze in het verleden al enkele tegenslagen gekend. “Na de breuk met mijn laatste ex dacht ik: 'Het hoeft niet meer, ik heb het ermee gehad, het is niet voor mij weggelegd. Ik laat me telkens inpakken', geeft ze toe in het interview.

De vraag die dan de kop opsteekt: gaat het deze keer wel goed aflopen als ze gaat samenwonen met Johan? “Hoewel ik eerst terughoudend was om mezelf in een nieuwe relatie te gooien, heb ik deze keer geen schrik om de stap om samen te gaan wonen met Johan te nemen. We konden tijdens de lockdown alvast veel oefenen, want we waren toen dagelijks bij elkaar.”

“Johan geeft me de vrijheid om zelf te groeien binnen onze relatie, hij wil dat ik doe wat goed voelt. Wij hebben zo'n evenwichtige relatie, hij is ying en ik ben yang. Ik had nooit gedacht dat de liefde zo makkelijk kan zijn”, zegt ze over haar vriend.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Katrien De Becker

Meer Over:

Katrien De Becker