.
Kato Callebaut
dinsdag 11 april 2023

Kato Callebaut onthult meer over haar eerste sekservaring

Ze snapte totaal niet waarom mensen dat deden

De eerste keer seks is iets speciaals, iets onvergetelijks, iets magisch,… Voor heel wat mensen toch maar niet voor iedereen want Kato Callebaut is niet meteen enthousiast als het gaat om haar eerste sekservaring.

“Het was helemaal niet leuk. Het was met mijn eerste vriendje, en dat zegt helemaal niets over hem, maar misschien was ik er nog niet aan toe. Ik was zestien en dacht: waarom doen mensen dit?”, onthult Kato aan Het Laatste Nieuws.

Goed kunnen kussen is iets wat Kato erotisch vindt. “Bij Tom was dat van de eerste keer duidelijk: dit is het. Ik vind ook dat je moet blijven kussen in een relatie, als manier om affectie te tonen”, aldus Kato Callebaut.

De eerste keer dat ze gekust hebben, hebben ze ook echt veel te veel gedronken. “De dag erna voelde ik me niet goed. Ik was wél blij dat we gekust hadden, maar het was iets te bont”, vertelt Kato aan het Laatste Nieuws.

Kato is een gevoelig persoon. Wenen werkt voor haar ook om zich over iets heen te kunnen zetten. Als er bijvoorbeeld veel stress was de afgelopen maanden, dan raakt ze snel emotioneel.