.
The Starlings
maandag 23 mei 2022

Kato Callebaut: “Gelukkig kan ik het hoofd koel houden”

Hij herkent zichzelf erin

Als ‘The Starlings’ zijn zangeres Kato Callebaut en haar man zanger Tom Dice erg geliefd in Vlaanderen. Ze brengen de mooiste liedjes en melodiëen en ze zijn een voorbeeld voor velen op relatievlak. Heel wat fans zouden maar wat graag eens een avondje uit eten gaan met het droomkoppel. Maar ook het droomkoppel zelf hebben een voorkeur met welke VIP ze graag eens op restaurant zouden willen gaan.

“Puur voor de gezelligheid kies ik voor Taylor Swift. Een leuke vrouw die al heel wat watertjes heeft doorzwommen in de muziekindustrie. Wie weet komt er wel een samenwerking van”, lacht Kato in Het Laatste Nieuws.

Tom zijn voorkeur gaat dan weer naar iemand van ‘Friends’. Ik ben een grote fan van het programma, dus ik zou kiezen voor David Schwimmer. Ik herken veel van mezelf in Ross, zijn personage. Vooral zijn absurde humor.”

Maar Kato herkent nog andere dingen van David in Tom. “Die onlogische paniek! Gelukkig kan ik het hoofd vrij koel houden”, lacht ze.

Het personage Ross in ‘Friends’ is een vrij grote klungelaar in de liefde, en dat is nog iets wat Kato vrij goed herkent bij Tom. “Hij heeft het absoluut niet door als een vrouw met hem staat te flirten. Hij is gewoon vriendelijk tegen iedereen. Gelukkig ben ik niet snel jaloers. We knuffelen allebei nogal gemakkelijk met andere mensen.”

Bio van The Starlings

Meer Over:

The Starlings