.
Katja Retsin
woensdag 3 november 2021

Katja Retsin krijgt een nieuwe voordeur

De presentatrice wordt 50

Je zou het haar niet aangeven maar binnenkort wordt Katja Retsin 50. De presentatrice ziet er nog altijd 20 en een nieuwe voordeur, daar is ze nog niet klaar voor. “Niet dat de vorige voordeur versleten is of dat ik ze beu ben, maar het is van moeten”, lacht Katja in haar wekelijkse column in Story.

Maar 50 worden zal voor Katja nooit zoveel pijn doen als toen ze dertig werd. “Toen had ik het pas zwaar. Ik had het gevoel dat mijn leven zoals ik het kende echt zou ophouden als ik dertig werd. Dat ik dan voorgoed ‘volwassen’ moest zijn en geen lol meer zou kunnen beleven.”

Nadat Katja met enkele vriendinnen een ’29 forever’ feestje had gegeven is ze gestopt met verjaren. Op enkele etentjes ter gelegenheid van ‘de dag dat ik ooit geboren werd’ na, hebben er nooit geen grote festiviteiten meer plaats gevonden. “Gelukkig is er ook nooit iemand geweest die een verrassingsfeestje voor mij heeft gepland, want zo’n feest waarbij het verraste feestvarken rechtsomkeer maakt en met de noorderzon verdwijnt, lijkt me nogal gênant”, lacht Katja.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Katja Retsin

Meer Over:

Katja Retsin