.
Katja Retsin
donderdag 25 januari 2024

Katja Retsin: “Je bent daar op een ander level mee bezig” 

Ze kan haar niet helpen 

Wanneer je drie kinderen hebt, een partner en een carrière dan is planning alles. Maar zo’n planning is vooral een grote uitdaging om te maken en kan behoorlijk complex zijn. Vraag dat maar aan Katja Retsin.

“We zijn niet het meest georganiseerde gezin, we zijn eerder de familie chaos. Desondanks komt het toch vaak in de buurt van gestructureerde chaos. We houden veel rekening met elkaar en zorgen ervoor dat er altijd eten in huis is. Toen de kinderen nog klein waren, was ik als mama een halve tovenaar en moest ik op zondagavond bijvoorbeeld nog wc-rolletjes scoren voor de knutselles. De uitdagingen zijn nu anders”, vertelt ze aan Tv Familie.

De oudste dochter van Katja en Jan studeert voor handelsingenieur aan de unief en dat is geen makkelijke richting. Het bevat veel wiskunde en dat is iets waar Katja helaas niet bij kan helpen.

“Maar je bent daar als moeder dan wel op een ander level mee bezig. Onze kinderen hebben ook nog allemaal verschillende hobby's, dus de mijne is vooral 'taxi mama' spelen. Nu, ook Jan doet ontzettend veel in het huishouden, hoor. Daar ben ik erg dankbaar voor.”

Bio van Katja Retsin

Meer Over:

Katja Retsin