.
Katja Retsin
maandag 25 oktober 2021

Katja Retsin: “daar heb ik nog nooit klachten over gehad”

Ze vertelt over haar rijstijl

In ‘De Week Van Katja’, vertelt Katja Retsin ons in Story over haar gedachten en gebeurtenissen van afgelopen week. Deze week vertelt ze over haar rijkunsten en rijstijl.

“Als ik eerlijk moet zijn dan kan ik zeggen dat ik nog nooit klachten heb gehad over mijn rijstijl. Er zijn heel wat mannelijke collega’s die het blijkbaar nodig vonden om mij te laten weten dat ik een aangename rijstijl heb.”

In haar column vraagt Katja zich af wat voor idee mannen hebben over vrouwen en auto’s. “De eerlijkheid gebiedt me wel om toe te geven dat de technische snufjes me tegenwoordig boven het hoofd groeien. En ik ben niet alleen.”

Katja verduidelijkt dit aan de hand van een leuke anekdote. “Toen ik onlangs mijn nieuwe wagen parkeerde, kwam er een vrouw naar me toe gelopen. Ze reed nog maar pas met hetzelfde merk van wagen als ik en wilde weten of ik haar kon helpen met de achteruitrijcamera. Ik keek haar met grote ogen aan. Euh, die marcheert gewoon als je achteruit rijdt? We schoten allebei in de lach. Ik biechtte haar op dat ik zelfs niet wist hoe ik mijn achterruitenwisser kon doen werken. Terwijl ik het zei, keek ik naar mijn achterruit. En bleek er geen achterruitenwisser te zijn.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Katja Retsin

Meer Over:

Katja Retsin