.
Steven en Kathleen Aerts
dinsdag 22 juni 2021

Kathleen Aerts over haar hoeve in de Kempen: “dit zal altijd onze thuis zijn”

En die hoeve is speciaal voor haar.

Kathleen Aerts woont al vele jaren in Zuid-Afrika, maar toen haar mama overleed besloot de voormalige blonde van K3 dat het misschien tijd was om terug meer tijd in haar geboorteland door te brengen.

Deze zomer vertoeft Kathleen twee maanden op haar boerderij in de Antwerpse Kempen. Wat Kathleen daar allemaal uitspookt zullen we trouwens kunnen volgen in haar realityreeks ‘Villa Zuid-Afrika’ die later op VTM2 zal worden uitgezonden.

Twintig jaar geleden werd Kathleen Aerts verliefd op deze boerderij in Eindhout: “Ik ben niet gehecht aan bakstenen, maar aan deze plek hangen zoveel mooie herinneringen vast”’, vertelt Kathleen in Dag Allemaal.

“Hoe graag we ook in Zuid-Afrika zijn, ook dit zal altijd onze thuis zijn”, aldus een emotionele Kathleen in het weekblad. Haar zonen brachten er hun babyjaren door en ook haar mama heeft er nog gewoond.

Uiteindelijk zou Kathleen amper twee jaar op de boerderij wonen voor het gezin naar Zuid-Afrika verhuisde, maar altijd bleef de boerderij een plek waar ze veilig naar kon terugkeren.