.
Kathleen Aerts
woensdag 20 september 2023

Kathleen Aerts in rouw: "Mijn hart is gebroken"

Wat een triest nieuws.

Kathleen Aerts heeft vandaag een zware dag en zij is niet alleen. Ook de kinderen Jay en Lewis maar vooral manlief Steven treuren om het overlijden van Vili, de hond van Steven.

Vili heeft in zijn leven fantastische dingen moeten doen. Steven, de man van Kathleen, was bij de politie en had zijn eigen hond. "Bandieten pakken, vermiste mensen zoeken, stropers pakken in Afrika, TV-hond....alles kon je... maar wat ik vooral ga missen is die 14 jaar mijn beste vriend!", schrijft Steven op zijn sociale media. Vili was inderdaad meermaals in 'Villa Zuid-Afrika' te zien, wat een fantastische vriend des huizes was hij. En een grote kindervriend, daar weten Jay en Lewis alles van.

Ook Kathleen is er het hart van in. "Wat een immense leegte laat je achter bij ons thuis.🥲 Je was dan ook een legende; niet enkel bij de politie maar vooral de vriend van alleman; Lewis en Jay groeiden op met jou. Een leven zonder jou is hen onbekend.", reageert Kathleen. "Je was de liefste voor je 2 poezenvrienden Tiger en Leopard en alle buren van Afrika tot België smolten als ze je zagen. Mijn hart is gebroken maar wat ben ik dankbaar voor 14 onvoorwaardelijke, liefdevolle, zotte, fantastische jaren met jou. En maak je geen zorgen, ik zal goed voor je baasje zorgen. Rust nu maar zacht, allerliefste dikke vriend. Love you", besluit Kathleen Aerts.

Bio van Kathleen

Meer Over:

Kathleen