.
Kathleen Aerts als Zeemeermin in The Masked Singer
zaterdag 11 maart 2023

Kathleen Aerts herdenkt overleden papa en zoekt foto's van hem

En daarmee willen wij haar helpen.

Zaterdag was het 18 jaar geleden dat Roger Aerts, de vader van Kathleen van K3, overleed. De man, die politieagent was, overleed aan de gevolgen van een hartaderbreuk. De schok in Tongerlo, waar Kathleen woonde, was groot. Roger was graag gezien in de gemeente Westerlo, zijn overlijden zorgde dan ook voor heel wat verdriet in het dorp waar de meeste mensen elkaar goed kenden.

"Vandaag 18 jaar al… maar voor altijd in ons hart❤️ Laatste foto van mijn papa (nog met een wegwerpkodakske getrokken en ik als kleine zeemeermin in de musical). 18 jaar geleden… nog de tijd van videobanden, dvd’s, platen en de eerste cd’s.🙈 Nog voor het iphone tijdperk bijgevolg heb ik maar weinig foto’s van mijn papa.🥲 Mocht er nog iemand beeld-en fotomateriaal hebben van mijn ouders mag je dat altijd doorsturen. 🙏😘❤️ Fijn weekend allemaal! ❤️❤️❤️", schreef Kathleen Aerts zaterdag op haar sociale media.

Hopelijk zijn er in en rond Westerlo nog mensen die foto's van Roger en mogelijk ook van de overleden moeder van Kathleen hebben. Jullie mogen gerust naar info(at)showbizzsite.be mailen, wij bezorgen het beeldmateriaal en jullie gegevens met veel plezier aan Kathleen.

Bio van Kathleen

Meer Over:

Kathleen