.
Level Six
zondag 6 maart 2022

Katerine stopt met Level Six: ‘we zijn geen 18 meer’

Katerine Avgoustakis heeft haar afscheid als zangeres bij Level Six aangekondigd.

Met pijn in het hart heeft Katerine een tijdje geleden besloten dat zij vanaf dit voorjaar niet langer meer met de groep zou gaan optreden. Liefst van al zou zij dat wél blijven doen, maar één en ander was niet meer combineerbaar met haar normale dagtaak.

“Alleen maar superlatieven voor deze prachtige familie, onze onvergetelijke herinneringen óp en langs het podium. Voor altijd in mijn hart, en nog veel langer. Wat ga ik jullie missen, maar dit afscheid is geen vaarwel”, benadrukt Katerine op Instagram.

“Een weloverwogen beslissing van mij om deze moeilijke knoop door te hakken in functie van mijn eigen welzijn, want laten we eerlijk zijn, dit was een fulltime job bovenop mijn ´gewone´ fulltime job overdag, maar dan nà de kantooruren. En laten we nóg eerlijker zijn, we zijn geen 18 meer 🤣🙈”, knipoogt Katerine.

“Tuurlijk stop ik niet met zingen, nooit! Maar gewoon niet meer zo vaak als mijn periode bij Level 6. Ik ben enorm dankbaar voor alle podia, alle shows, alle kansen en alle mensen die hebben mee staan shaken en zingen, en ontzettend dankbaar voor iedereen van de hele crew, op en langs het podium. Voor altijd in mijn hart ”, besluit Katerine.