.
Katerine
zaterdag 11 mei 2024

Katerine: “Ik had er zoveel zenuwen voor”

Dat heeft ze anders nooit

Hoewel Katerine Avgoustakis altijd droomde van een carrière als zangeres, kwam ze op een bepaald moment op een punt dat ze verlangde naar een gewone job. Die zocht en vond ze, maar de muziek helemaal vaarwel zeggen, deed ze toch niet.

Ze bleef in het weekend op het podium staan, samen met Jo Hens en zijn coverband Level Six en zette heel wat podia in vuur en vlam.

“Ik had ook een fulltime job bij VOKA, later ben ik overgestapt naar een communicatiebureau. De combinatie was pittig, want ik ben ondertussen elf jaar samen met de papa van m'n dochtertje van zes en voel me in de eerste plaats mama, met ook een pluszoon van bijna dertien. Tijdens corona voelde ik hoe leuk het was om in de weekends uitgerust thuis te zijn. Bij Level Six val ik nog af en toe in als hun nieuwe zangeres niet kan en verder ben ik bezig met een muzikaal project met m'n zus Coby en met een partyconcept met dj”, klinkt het in Dag Allemaal.

Op VTM zien we Katerine deelnemen aan ‘Sing Again’. Een programma waarin kandidaten uit de talentenjachten uit de 35-jarige geschiedenis van VTM het tegen elkaar opnemen.

“Ik had zo veel zenuwen voor dat programma. Ik heb daar anders nooit last van, maar een kwartier voor ik op moest, overviel het mij en ik kreeg het niet uit mijn systeem, de meest stresserende ervaring uit mijn leven. De dag nadien zag ik op mijn horloge dat de hartslagmeter op hol was geslagen.”

Bio van Katerine

Meer Over:

Katerine Sing Again