.
Kate Ryan
maandag 31 januari 2022

Kate Ryan: “Ik heb het zeker gevoeld in mijn portemonnee”

Ze is trots op wat ze bereikt heeft

Je zal geen enkele artiest tegenwoordig horen beweren dat de coronacrisis er niet stevig heeft op ingehakt de afgelopen jaren. Concerten, theater, musical en andere events werden één voor één geannuleerd en heel de cultuursector kwam zonder werk te zitten. Ook zangeres Kate Ryan zat even werkloos thuis.

“Ik voel de coronacrisis zeker in mijn portemonnee. Maar na bijna 22 jaar carrière heb ik een financiële buffer. En vanaf eind februari zijn er weer veel optredens gepland in Vlaanderen en het buitenland. In maart sta ik op het podium van een heel groot nineties-evenement in Polen en Oslo en in juli op de Night of the Proms Summer Edition in Koksijde”, zegt ze opgelucht in Story.

Het is bijna niet te geloven dat Kate al 22 jaar meedraait in de showbizz en zelf is ze daar ook nog altijd erg trots op. “Ik doet het nog steeds graag en ik ben er heel fier op dat ik nog altijd meetel in de showbizz. Tegen de zomer mag je ook nieuwe muziek verwachten. De voorbije twee jaar heb ik gewerkt aan een album met akoestische versies van nineties-hits. Daarmee wil ik dan graag op tournee.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Kate Ryan

Meer Over:

Kate Ryan