.
Kate Ryan
zondag 13 augustus 2023

Kate Ryan: “Ik blijf dat een uitdaging vinden”

Het is altijd zoeken

Van je passie je job kunnen maken, velen kunnen er alleen maar van dromen. Voor Katrien Verbeeck, alias Kate Ryan is dat een werkelijkheid geworden. Al probeert ze er ook mee op te letten.


“Er zijn veel uitdagingen aan verbonden wanneer je passie plots een verdienmodel wordt. Vooral op momenten dat het zeer druk is en ik veel moet reizen, bestaat het risico dat de passie even wegglipt. Dan gebeuren optredens soms wat meer op de automatische piloot. Ondertussen weet ik dat ik dan moet ingrijpen, en het even rustiger aan moet doen”, zegt Kate in De Morgen.


Het is heerlijk als je volop van het leven kan genieten en kan doen wat je graag doet. Maar je moet er toch zelf iets van maken, want vanzelf komt het niet.


“Ik vind dat het leven ook met heel wat lasten gepaard gaat. Dat zal ook wel te maken hebben met hoe ik als mens in elkaar zit. Ik heb een lichte en levenslustige kant, maar de hang naar weemoed en nostalgie zitten evengoed in mij. Manoeuvreren tussen die pieken en dalen van mijn gemoed, dat blijf ik een uitdaging vinden.”

Bio van Kate Ryan

Meer Over:

Kate Ryan