.
Kate Ryan
woensdag 26 januari 2022

Kate Ryan: “Het is een schot in de roos”

Ze opende een eigen webshop

Het is al eventjes geleden dat we nog iets gehoord hebben van zangeres Kate Ryan. Net zoals bij veel mensen in de cultuursector werd het ook voor haar ontzettend kalm en moest ze ook niet zo vaak naar het buitenland om op te treden. De afgelopen jaren waren erg moeilijk voor de zangeres en donkere gedachten waren nooit ver weg.

Op muzikaal vlak mag het dan wat stiller zijn geworden rond de zangeres, op andere vlakken is de zangeres druk bezig. Zo richtte ze onlangs een eigen webshop op. Door de lockdown vond Kate eindelijk de tijd om haar jeugddroom waar te maken. “Ik genoot nog wel van de kalmte, maar na een tijdje was ik het stilzitten toch beu. Het idee om een kledingwinkel te beginnen, speelde weer op, en zo ontstond FAMM bij Kate”, vertelt ze aan Story.

Wanneer je een kijkje neemt bij FAMM dan vind je er vooral originele kledij uit Zweden, Spanje, Duitsland, Nederland en Parijs. Maar ook juwelen, zonnebrillen, tweedehansvinylplaten, enzovoort. “Een nieuwe zaak opstarten houdt altijd een risico in, je moet immers een startkapitaal hebben om er iets moois van te maken. Maar gelukkig is het een schot in de roos!”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Kate Ryan

Meer Over:

Kate Ryan