.
Kate Ryan
vrijdag 11 februari 2022

Kate Ryan emotioneel: “Ik mis haar nog elke dag”

Ze trouwde 2 jaar geleden

We kennen Kate Ryan vooral als zangeres van goeie dancemuziek. Maar naast zingen heeft ze nu ook een eigen webshop en een eigen podcast. In die podcast vertelt ze over de donkere gedachten waar ze mee worstelt. Dat de zangeres al heftige dingen heeft meegemaakt, dat vertelt ze ook in haar podcast. Zo verloor ze ongeveer 20 jaar geleden haar mama.

“Natuurlijk mis ik haar en blijft het triestig dat ze er al twintig jaar niet meer is, maar dat houdt me niet tegen om voluit te leven. Ik heb dat al lang een plaats kunnen geven. Ik heb een heel sterke band met mijn vader. Hij komt regelmatig naar mijn optredens kijken, net als mijn schoonfamilie”, klinkt ze gelukkig in Story.

2 jaar geleden stapte Kate met haar man Kristof in het huwelijksbootje. Dat hij haar ten huwelijk zou vragen, dat had de zangeres niet zien aankomen. “Zijn huwelijksaanzoek kwam totaal onverwacht, maar ik was heel blij want ik wilde het wel graag. Het was een intiem huwelijksfeest. Getrouwd zijn maakt mijn leven aangenamer en mooier. Ik heb even op de ware liefde moeten wachten, maar wie niet? “

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Kate Ryan

Meer Over:

Kate Ryan