.
Kate Ryan
maandag 21 februari 2022

Kate Ryan: “Dat is volledig verleden tijd”

Ze ziet een zelfverzekerde en krachtige vrouw

Kate Ryan is populair in België, maar in het buitenland is ze ongetwijfeld nog veel populairder. De zangeres heeft al heel Europa en verder gezien en stond al op elk groot podium in onder andere Polen. Vroeger moest ze vaak alleen reizen, dit keer vergezelt haar man Kristof haar zo vaak als hij maar kan.

“Hij vergezelt me vaak in het weekends naar optredens. Het is ook gewoon heel tof om met twee te reizen. Het is niet meer zo eenzaam als vroeger. Ik zeg het nu ook tegen mijn manager als het te zwaar wordt. Ik wil niet meer dertien uur reizen om op een podium te staan. Ik sta veel meer op mijn strepen dan in mijn beginjaren. Vroeger deed ik alles wat mij gevraagd werd en ging ik in het rood”, vertelt ze in Story.

Heel wat jaren geleden kreeg Kate Ryan met eetstoornissen te kampen, maar schrik dat die terug de kop komen opsteken als het even minder gaat, dat heeft de zangeres niet. “Dat is verleden tijd. Natuurlijk kan je hervallen, maar ik kan zeggen dat die periode voorbij is. Natuurlijk heb ik zoals elke vrouw nog onzekerheden, maar als ik in de spiegel kijk zie ik meestal een zelfverzekerde en krachtige vrouw. Voor mijn leeftijd mag ik er nog altijd zijn.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Kate Ryan

Meer Over:

Kate Ryan