.
Kat Kerkhofs
vrijdag 31 december 2021

Kat Kerkhofs te zien in tweede seizoen van ‘Taboe’

Ook zij krijgt te maken met taboe's

Sinds 26 december kunnen we op één terug kijken naar ‘Taboe’, het succesvolle programma van Philippe Geubels. Daarin gaat hij in gesprek met allerlei mensen die nog heel vaak te maken krijgen met ‘taboes’. Vorig seizoen zagen we onder andere zwaarlijvige mensen en mensen met een andere huiskleur. En in het tweede seizoen komen ook vrouwen aan bod.

Voor Geubels werd dat ook meteen één van de mooiste afleveringen. Philippe denkt terug aan het moment waarop hij met allemaal vrouwen in het huis verbleef. “Ik had op voorhand gedacht dat ik daar buiten zou vallen, maar ’s avonds met z’n allen in de hottub, dat gaf een keileuke energie. Ik denk dat ik voor hen zo’n beetje het zieke broertje was”, lacht hij in Gazet van Antwerpen.

Onder die vrouwen ook een bekend gezicht. Kat Kerkhofs. Net zoals heel wat vrouwen valt zij voor sommige mensen onder het cliché: blond, grote borsten, vrouw van een voetballer en dus “Denken de mensen dat ze dom is”, vult Geubels aan. “Het is daarom dat we haar ook gevraagd hebben. Ze is een geweldig voorbeeld van iemand die met veel vooroordelen te maken krijgt.”

Download onze app voor iOS of Android