.
News Image

Kat Kerkhofs opnieuw onder vuur

Maar is dat wel terecht?


Kat Kerkhofs zal deze zomer plaatjes draaien als DJ op Tomorrowland. DJ KAT (voorheen DJ KitKat) staat op zondag 19 juli geprogrammeerd tussen grote namen als Dimitri Vegas & Like Mike en buitenlandse kleppers als Armin van Buuren en David Guetta. En dat doet bij heel wat mensen de wenkbrauwen fronsen.



Net zoals na haar passage op Rock Werchter wordt de echtgenote van Rode Duivel Dries Mertens opnieuw onder vuur genomen. “Wat weet Kat Kerkhofs nu van DJ’en” en “Ze neemt de plaats in van jong talent.” Vooral het feit dat mensen grof geld betalen voor Tomorrowland om dan een “BV als Kat Kerkhofs” aan het werk te zien stuit velen tegen de borst.



Maar TV Familie polst bij Tomorrowland-woordvoerster Debby Wilmsen naar de voorwaarden in het contract van Kat Kerkhofs en dan wordt duidelijk dat Kat niet betaald wordt voor haar optreden. Kat werd ingeboekt door één van de stagehosts om te draaien op het podium van Winterclubbing in de Rave Cave en wordt één van de bijna duizend namen op de affiche. Wilmsen vindt het dan ook onterecht dat louter de naam van Kat Kerkhofs wordt uitgelicht door verschillende media. “Alleen maar om exttra clicks op hun websites te genereren,” klinkt het bij Wilmsen in TV Familie.