.
Kat Kerkhofs en Dries Mertens
dinsdag 7 februari 2023

Kat Kerkhofs: “Ik ga sterven en ga mijn zoontje nooit meer zien”

Turbulentie op het vliegtuig zorgt voor angst

Kat Kerhofs zal binnenkort de nieuwste muziekshow ‘Tulpen uit Antwerpen’ in goede banen leiden. De wederhelft van Dries Mertens is inmiddels een vaste waarde geworden op Play4 en bouwt zo verder aan haar eigen carrière.

Maar er is nog een zeer belangrijk persoon in haar leven: haar zoontje Ciro Romeo. “Ik merk dat ik als mama meer schrik heb dan vroeger. Wanneer ik alleen op het vliegtuig zit, en er is nog maar een beetje turbulentie, denk ik meteen: ‘Ik ga sterven en ga m’n zoontje nooit meer zien”, vertelt Kat Kerkhofs aan Het Laatste Nieuws.

Hem gans zijn leven beschermen zal onmogelijk zijn dus hoopt Kat dat haar bezorgdheid zal verbeteren naarmate hij wat ouder wordt.

“Ciro is trouwens een droombaby”, verzekert de presentatrice aan Het laatste Nieuws. “Ik besef dat we daarmee echt geluk hebben. Op voorhand hoorde ik nochtans zo vaak dat ik als mama nooit meer zou slapen en dat m’n leven volledig zou veranderen. Ik raakte op den duur ervan overtuigd dat het écht een verschrikking zou worden”.

Gelukkig voor Kat en Dries is dit niet het geval want Ciro is super braaf.

Download onze app voor Android of iOS