.
News Image

Karree Konfituur lost tweede single

Karree Konfituur heeft toffe nieuwe single.


De zomer van 2014 betekende de doorbraak van Karree Konfituur, de nieuwe signing bij Universal Music. De groep scheerde hoge toppen met hun debuutsingle ‘Hou Me Vast’, waarmee ze wekenlang in de hoogste regionen van De Vlaamse Top 10 stonden. Nu nog prijkt de single in de Ultratop Vlaamse 50.



De heren hebben ondertussen hun opvolger klaar: ‘Vluchtmisdrijf’, opnieuw een Nederlandstalig muziekpareltje! “Het nummer gaat over een relatie verlaten, maar daar achteraf alsnog spijt van hebben”, aldus frontman Bart Foubert. Heimwee, met een vleugje frustratie. De perfecte mix voor herfst-en winterweer. Deze keer spaarden de mannen van KK kosten nog moeite en namen ze voor het eerst ook strijkers mee in de studio om het nummer kracht bij te zetten. Ook de videoclip, die later uitkomt, wordt iets bijzonder: Bart (zanger en leerkracht) wou het eens over een andere boeg gooien en trok daarom met het nummer naar zijn leerlingen van het derde middelbaar. “Ik laat hen volledig de videoclip uitschrijven én inspelen. Binnen twee weken volgt het resultaat!”



Karree Konfituur is het muzikale project van Bart Foubert en vijf talentvolle vrienden met een gemeenschappelijke passie voor muziek en entertainment. De naam is afgeleid van het scoutscafé “Karree” in Sint Niklaas waar ze hun eerste optreden gaven. Van het scoutscafé ging het naar de radio. In 2009 wonnen ze namelijk de ‘schrijf-er-maar-één’ wedstrijd en veroverden met hun lied ‘Heel uw verdriet’ een plaats op de Radio 2 Zomerhit.


Bio van Karree Konfituur

Meer Over:

Karree Konfituur