.
News Image

Karolien Debecker weer aan de slag bij Radio 1

Eindelijk start haar avondprogramma.


Met maar liefst vier maanden vertraging start Karolien Debecker dinsdagavond op Radio 1 met het programma 'Achter De Feiten', een programma dat van dinsdag tot en met donderdag tussen 19 en 20 uur te horen zal zijn.



De presentatrice ging in het najaar van 2018 voor Radio 1 werken waar zij het programma 'Bij Debecker' presenteerde. Maar al na één seizoen gaf Debecker er de brui aan wegens niet combineerbaar met haar gezinsleven. Ik maak graag Bij Debecker, het is een bijzonder intens programma. Ik krijg veel positieve energie van de vele reacties van luisteraars, waarbij we ook merken dat we een breed publiek aanspreken. Tegelijk ligt het tempo en het ritme hoog en is een dagelijks programma op dit moment moeilijk te combineren met mijn gezinsleven, reageerde Debecker destijds op de sociale media.



In het najaar van 2019 zou zij dan een avondprogramma krijgen, tussen 19 en 20 uur zou Debecker 'Dwars' gaan presenteren. Zou, want ook die plannen werden net voor de start van het radioseizoen gewijzigd. Volgens Radio 1 stond het format nog niet op punt en zou men iets meer tijd nemen om het programma op punt te zetten. En wat blijkt nu? 'Dwars' is geschrapt. Na ruim zes maanden mag Karolien Debecker vanaf dinsdag in 'Achter de feiten' weer haar ding doen op de radio, weliswaar amper drie dagen per week maar hopelijk wel perfect combineerbaar met haar privéleven.


Bio van Karolien Debecker

Meer Over:

Karolien Debecker