.
News Image

Karolien Debecker stopt met ochtendprogramma op Radio 1

Radiopresentatrice hakt knoop door.


Karolien Debecker heeft zo net nieuws bekend gemaakt via haar sociale media-accounts. De presentatrice moet noodgedwongen stoppen met de presentatie van het ochtendblok op Radio 1.



Karolien Debecker: “Ik heb net verteld dat ik stop met de presentatie van Bij Debecker. Ik vind het een moeilijke beslissing want het is een droom om dit programma te presenteren. Maar gezondheid gaat voor, altijd. Ik maak graag Bij Debecker, het is een bijzonder intens programma, ik krijg veel positieve energie van de vele reacties van luisteraars, waarbij we ook merken dat we een breed publiek aanspreken. Tegelijk ligt het tempo en het ritme hoog en is een dagelijks programma op dit moment moeilijk te combineren met mijn gezinsleven. Ik krijg de kans om vanaf september van dinsdag tot donderdag een nieuw programma te maken voor Radio 1 tussen 19 en 20 uur. Tot eind juni blijf ik Bij Debecker presenteren.



Filip Pletinckx, nethoofd van Radio 1: “Ik waardeer heel erg de openheid en de toegankelijkheid die Karolien bij Radio 1 binnenbrengt. Die sterkte willen we ook uitspelen in de vooravond van Radio 1 in een nieuw programma. Dat gaan we de komende weken verder ontwikkelen.”




Bio van Karolien Debecker

Meer Over:

Karolien Debecker