.
Karlijn Sileghem
maandag 6 mei 2024

Karlijn Sileghem: “Ik verlang er nu juist wel naar”

Ze wil er gewoon bijhoren

Als acteur heb je bijna nooit voor een lange tijd werkzekerheid. Tenzij je wordt aangenomen in een soap of telenovelle. Dat geluk heeft Karlijn Sileghem nu wel gehad. Zij heeft 1,5 jaar werkzekerheid dankzij de telenovelle ‘Milo’.

Karlijn heeft het ook nooit erg gevonden om een eigen carrière uit te stippelen en nooit tot een vaste groep te behoren. Maar nu ze wat ouder wordt, merkt ze zelf dat ze dat toch leuker vindt als dat wel gebeurt.

“Ik merk dat ik met ouder worden juist wél verlang naar het gevoel van bij een groep te horen en samen aan iets te bouwen. Ik sta inmiddels al een halfjaar op de set van 'Milo', waar we vaak overleg hebben - jong en oud door elkaar - en dat is heel plezant”, vertelt ze aan Primo.

Op de set van ‘Milo’ mag Karlijn samenspelen met Camille. En ze kan niet anders dan zeggen dat ze veel bewondering heeft voor de zangeres.

“Ze is ongelofelijk professioneel, heel doelgericht en buitengewoon vriendelijk. En tezelfdertijd is Camille ook heel gewoon, het tegenovergestelde van een diva. Petje af voor hoe ze alles combineert: zingen, dansen, acteren en er dan ook nog eens uitgeslapen uitzien én tegen iedereen vriendelijk zijn. Faut le faire.”

Bio van Karlijn Sileghem en Camille