.
Karl Vannieuwkerke
dinsdag 25 juni 2024

Karl Vannieuwkerke niet langer samen met zijn partner?

Alles lijkt in die richting te wijzen

Negen maanden geleden werd Karl Vannieuwkerke voor de twee keer papa van een tweede zoontje. Hij en zijn vriendin Caroline waren dolgelukkig, maar dat geluk leek maar van korte duur. Het koppel is uit elkaar.

Terwijl Karl dus hoogdagen heeft op televisie met het EK Voetbal, De Ronde Van Frankrijk en de Olympische Spelen gaat het dus op relatievlak een heel pak minder goed, weet Dag Allemaal.

Als we de geruchten mogen geloven dan zou Karl gevoelens hebben gekregen voor iemand anders tijdens de zwangerschap van zijn partner Caroline.

Door de geruchten rond de breuk van het koppel, krijgt ook de verkoop van hun huis een ander beeld. In april prees Karl nog het historische pand in het centrum van Ieper aan en vermoedelijk waren dat de eerste tekenen van een breuk tussen het koppel.

Ook de foto die Caroline onlangs postte op Instagram van hun tweede zoontje Luis Achile lijkt niet meer te liegen over de breuk. ‘Lief mopje, na een eenzame en pittige zwangerschap voor ons beiden en een uitdagende start, ben jij er deze eerste zeven maanden in geslaagd om hopen liefde en vreugde te brengen’. Het ziet er dus naar uit dat Karl niet langer hoeft te ontkennen en dat het nu wel duidelijk is dat zijn relatie met Caroline voorbij is.

Bio van Karl Vannieuwkerke

Meer Over:

Karl Vannieuwkerke