.
Karen en Sharon uit Blind Getrouwd
donderdag 21 december 2023

Karen uit ‘Blind Getrouwd’: “We hebben geen zotte toeren moeten uithalen”

Het experiment zit erop

Hoera, er is ook een tweede huwelijk dat ‘Blind Getrouwd’ heeft overleefd. Op televisie zagen we al hoe 3 van de 4 koppels uit elkaar gingen. Maar we mogen het vijfde huwelijk niet vergeten.

Karen Van Eeckhoudt werd gekoppeld aan Sharon Bracke en op VTM Go kan je nu al hun beslissingsmoment bekijken. Spoiler: De twee zeiden tijdens het huwelijk volmondig ‘ja’ tegen elkaar, maar zeggen ook achteraf volmondig ‘ja’ tegen elkaar.

“Het gaat goed tussen ons! We wonen allebei terug in ons eigen appartement, en net zoals tijdens de opnames is het een beetje zoeken naar tijd: we hebben allebei onregelmatige werkuren. Maar als we goed plannen en afspreken, lukt dat wel”, zegt Karen in Humo.

Het beslissingsmoment is nog niet zo heel lang geleden, amper twee weken, dus het was best snel geweest hadden de twee nu al beslist om te gaan samenwonen.

“Ik vind het wel een voordeel dat de beslissing zo recent is uitgezonden: wij hebben geen zotte toeren moeten uithalen om ons te verbergen, zoals de koppels uit de gewone reeks.”