.
Karen en Sharon uit Blind Getrouwd
zaterdag 30 december 2023

Karen uit ‘Blind Getrouwd’: “Er waren zeker ook mindere momenten”

Maar dat kan ook niet anders

8 seizoenen ‘Blind Getrouwd’ hebben ons al geleerd dat elk huwelijk niet alleen hoogtepunten kent. Ieder huwelijk heeft ook wel wat dieptepunten maar net dat maakt het allemaal zo realistisch.

Ook Karen Van Eeckhoudt en Sharon Bracke, het koppel uit het ‘Vijfde Huwelijk’ hebben wel wat dieptepunten gekend tijdens het experiment.

“Er waren wat mindere momenten, maar dat kan ook niet anders. De wetenschap mag dan wel zeggen dat je een match bent, maar dat betekent niet automatisch dat het perfect klikt. Gelukkig hebben wij daar altijd goed over kunnen praten”, zegt Sharon in Humo.

Karen en Sharon zijn de eerste twee vrouwen die aan elkaar werden gematcht. Dat heeft dus eventjes geduurd en was dus dit jaar een primeur in ‘Blind Getrouwd’.

“Waarom dat zo lang heeft geduurd, heb ik gevraagd aan de producers. Ze zeiden me dat er gewoon weinig inschrijvingen binnenkwamen van lesbische vrouwen. Blijkbaar zijn meisjes en vrouwen toch nog wat onzeker op dat vlak. Hopelijk komt daar nu verandering in: wij hebben het goeie voorbeeld gegeven.”