You are here

Karen Damen zit graag op WC met deur open

13/02/2018 11:00-

Alweer een opvallende uitspraak van Karen Damen!

In “Karen maakt een plaat” volgen we hoe Karen Damen haar jeugddroom waarmaakt en een soloalbum opneemt. Maar ook leren we haar mysterieuze man beter kennen. Karen Damen leerde Antony Van der Wee in 2007 kennen en al snel wist ze dat “die knappe man” de ware voor haar was. En nog steeds hangt er heel wat passie in de lucht. Antony Van der Wee is drummer en weet dus wel wat het is om in de spotlights te staan, toch hield hij zich altijd op de achtergrond. Tot nu toe althans. Hoewel hij “uit het wereldje” komt staat Antony niet graag in de schijnwerpers. Toch liepen er voor de docusoap “Karen maakt een plaat” constant cameramensen in hun huis. Vanwaar die ommekeer?

Karen vertelt in Story dat haar echtgenoot inderdaad niet happig is voor zulke dingen, maar dat hij nu wel een uitzondering wou maken omdat het om muziek ging. Net als Karen heeft Antony een hart voor muziek. En bovendien werden er duidelijke afspraken gemaakt over wat wel en niet in beeld mocht komen. Ook al wou Karen meer tonen dan “enkel de muziek”. Voor Karen was het immers ook belangrijk te tonen dat ze naast zangeres ook gewoon moeder en echtgenote is. Want naast Antony komt natuurlijk ook zoontje Sky in beeld. En Karen verwijt Sky in de eerste aflevering van “Karen maakt een plaat” al meteen een verwend nest te zijn…

Karen Damen kijkt daarvoor in eigen boezem. Sky wordt ook gewoon verwend. Uit schuldgevoel, vertelt Karen in Story. “Compensatiegedrag omdat ik er niet altijd kan zijn voor hem…” Toch heeft ze een goede band met Sky. Hoe ouder hij wordt, hoe leuker ze het vindt een zoon te hebben waarmee ze al goede gesprekken kan hebben. Eén nummer op haar nieuwe plaat is volledig aan Sky gewijd. Het enige nummer waar Karen Damen de tekst volledig zelf heeft geschreven is een nummer voor Sky waarin ze zijn groeiproces beschrijft. Sky hoopt alvast in de voetsporen van zijn bekende mama te treden want de jongen droomt ervan een bekende Youtuber te worden. Maakt ook hij zijn kinderdroom waar?

Karen Damen maakt immers haar jeugddroom waar door eindelijk een soloalbum te releasen. Volledig haar eigen zin kunnen doen en zelf de eindverantwoordelijkheid dragen. Karen geeft toe dat het zonder haar man nooit gelukt zou zijn. Wanneer Karen in paniek schiet is Antony er om haar te kalmeren. Ze vullen elkaar perfect aan. Ook in het huishouden zijn hun rollen natuurlijk gegroeid. Antony kookt en zet het vuilnis buiten, terwijl Karen Sky aankleedt en toekijkt of hij zijn huiswerk wel maakt.

Niemand kent haar beter dan Antony. En ook bij het maken van deze plaat wist ze dat ze volledig op hem kon vertrouwen. Antony zou haar nooit dwingen tot iets wat ze niet leuk vindt. Dat is pure liefde, aldus Karen in Story. Wat ook liefde is, volgens Karen Damen, is naar de WC kunnen gaan met de deur open. “Volledig jezelf kunnen zijn.”

“Karen maakt een plaat” is elke woensdagavond om 20h35 te zien op VIER en het album “Een Ander Spoor” ligt vanaf 23 februari in de winkelrekken.

Gerelateerde foto's:

Concert in Lotto Arena

Karen Damen - Antwerpen - 16/03/2018

Vlaanderen feest

Karen Damen - Antwerpen - 11/07/2017

Rode Neuzen Concert

Karen Damen - Antwerpen - 30/11/2016

VIJF feest 10 jaar

Karen Damen - Antwerpen - 09/11/2014

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde Fanquiz: