.
Sky en Karen Damen
woensdag 8 mei 2024

Karen Damen: “We zitten nog niet in die fase”

Dat zou niet werken

Sinds de scheiding van Karen Damen en Antony Van der Wee is er niet alleen voor hen veel veranderd, maar ook voor hun zoon Sky. Co-ouderschap doen ze niet en Sky woont voltijds bij Karen.

“Voorlopig zitten we nog niet in de fase van het co-ouderschap. Bovendien is Sky ook op een leeftijd dat je niet meer zegt dat hij de ene week bij mama moet wonen en de andere week bij papa. Maar voor alle duidelijkheid: hij heeft nog steeds contact met zijn vader. Ze horen elkaar dagelijks en zien elkaar verschillende keren per week. Antony woont ook nog in Lint, Sky kan er makkelijk met zijn fiets naartoe”, legt Karen uit in Story.

Karen en Antony hebben nog wel contact met elkaar, maar dat is vooral in functie van hun zoon. Daar kunnen ze niet onderuit.

“We gaan samen naar de oudercontacten en toen hij naar Zuid-Afrika is gegaan, heb ik hem naar Schiphol gebracht en is Antony hem daar gaan afhalen, want ik moest werken. Dat verloopt allemaal prima, we zijn twee volwassen mensen. Al besef ik dat het niet overal zo makkelijk gaat.”

Bio van Karen Damen en Antony Van Der Wee