.
Karen Damen
woensdag 15 mei 2024

Karen Damen: “We hebben alle moeite van de wereld gedaan”

Maar het mocht niet zijn

De beslissing om te scheiden van haar man Antony Van der Wee was de moeilijkste beslissing die het koppel heeft moeten maken in 2023. Zoiets is natuurlijk nooit van plan en beslis je ook niet van de ene dag op de andere.

“We hebben alle moeite van de wereld gedaan om ons huwelijk in stand te houden. De periode voor de scheiding ging gepaard met ups en downs. De ene keer zat het terug goed, dan weer niet. Maar op een bepaald moment kom je tot de vaststelling dat het toch niet meer gaat en dan moet je een knoop doorhakken. Nu kijk ik vooral naar de toekomst en niet langer naar het verleden”, zegt Karen in Story.

Gelukkig voor Karen en Antony heeft ook hun zoon Sky de breuk een plekje kunnen geven. Al was hij in het begin vooral heel erg verdrietig. Hij was erg bang voor het onbekende.

“Wat gaat er allemaal veranderen? Die standvastigheid was even weg. Maar hij heeft snel gemerkt dat zijn ouders opnieuw rustig en gelukkig zijn. Er hangt geen spanning meer in huis. Ik ben nu veel relaxter en loop opnieuw goedgezind rond. En dat is voor een kind belangrijk. Je kan beter apart gelukkig zijn dan samen ongelukkig. Voor Sky is het prima zoals het nu is.”

Bio van Karen Damen en Antony Van Der Wee