You are here

Karen Damen verhuist naar VTM en krijgt rol in Familie

14/10/2019 07:13-

Karen Damen gaat voor VTM aan de slag.

Straf nieuws op de cover van Het Laatste Nieuws. "Karen Damen wordt VTM-gezicht en krijgt meteen rol in 'Familie'" lezen we maandagochtend op de voorpagina van de krant.

Na enkele jaren voor VIER en VIJF gewerkt te hebben, gaat Karen Damen dus voor VTM aan de slag en dat hebben ze bij SBS Belgium aan zichzelf te danken. Zij hadden namelijk niets meer klaar liggen voor Karen Damen. Deze maand had zij nog wel opnames voor seizoen 2 van de Ketnetreeks '#LikeMe' en is zij langzaam maar zeker met nieuwe muziek bezig. De kans is groot dat we volgend jaar een tweede solo-album van Karen Damen, wellicht snel nadat Karen samen met onder andere André Hazes, The Starlings, Regi en Gene Thomas in het nieuwe seizoen van 'Liefde Voor Muziek' te zien zal zijn. Die opnames zouden nog deze maand starten.

Haar overstap naar VTM is meteen groot én straf nieuws. Karen zat ooit al wel eens in de jury van "Belgium's Got Talent", de kans is groot dat de zender haar in de toekomst vaker zal inschakelen. Nieuwsanker zien we Karen Damen nog niet worden, maar zoals Het Laatste Nieuws maandag schrijft zou zij wel eens coach in “The Voice Senior” kunnen worden of zelfs een eigen programma krijgen. Karen is maar wat tevreden met de kansen die zij van VTM krijgt. "Dit voelt enorm goed en plezant aan. Ik mag opnieuw gaan zingen en acteren. Precies wat ik al heel mijn leven doe en wil doen."

Karen Damen hoopt nu al op een eigen tv-programma, maar zover is het nog niet. “Eerst gewoon focussen op de andere dingen. En vooral op mijn intrede in 'Familie'. Ik hoop en verwacht dat ik in een enorm warme familie ga belanden. Ik ken al heel veel toekomstige collega's. Ik zal ook een peter en meter krijgen die me in het begin gaan begeleiden. Het is ook leuk dat ik een rol krijg die in het verlengde ligt van wie ik ben. Dat is net iets gemakkelijker dan volledig in de huid van een andere persoon kruipen. De fijne, lieve, begrijpende, sympathieke verpleegster spelen, dat moet me liggen."

Karen zal de rol van Vanessa Mariën gaan vertolken, een verpleegster die in het woonzorgcentrum werkt waar Anna, Albert en Alfons verblijven. Mogelijk zou Vanessa wel eens een héél belangrijke rol in het leven van Benny Coppens kunnen gaan vertolken, Vanessa is namelijk vrijgezel en nooit eerder echt verliefd geweest. Bovendien is haar moeder dement en haar vader zit ook in het sukkelstraatje. Het Laatste Nieuws heeft het over een dragende rol, Karen Damen gaat dus niet zomaar voor even aan de slag bij “Familie”.

Wanneer Karen haar eerste draaidag in “Familie” heeft, dat is nog niet bekend. Wel is het zo dat zij héél dicht bij huis aan de slag mag: Karen woont amper 3 kilometer van de set van “Familie”. Zij kan in de toekomst dus als het ware met haar fiets naar haar werk.

Meer nieuws over:

Karen Damen, Familie

Gerelateerde foto's:

Seizoen 29 week 28

Familie - Lint - 21/02/2020

Seizoen 29 week 27

Familie - Lint - 13/02/2020

Seizoen 29 week 26

Familie - Lint - 11/02/2020

Seizoen 29 week 25

Familie - Lint - 28/01/2020

Seizoen 29 week 24

Familie - Lint - 23/01/2020

Seizoen 29 week 23

Familie - Lint - 18/01/2020

Seizoen 29 week 22

Familie - Lint - 10/01/2020

Seizoen 29 week 21

Familie - Lint - 01/01/2020

Seizoen 29 week 20

Familie - Lint - 27/12/2019

Seizoen 29 week 19

Familie - Lint - 19/12/2019

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde Fanquiz: