.
Karen Damen in aflevering 7233 van familie
dinsdag 6 juni 2023

Karen Damen openhartig over hoe ze écht is

Dát maakt haar hysterisch!

Haar leven met K3 is al eventjes achter de rug maar toch beleeft Karen Damen nog drukke tijden. Ook haar gezin en haar zoon Sky zorgen ervoor dat ze niet altijd kan doen wat ze eigenlijk zou willen: lange, verre reizen maken.

Maar volgens Karen komt dat er terug aan eens Sky iets ouder is. Dan kan ze opnieuw haar eigen leven opnemen, wat toch een tijdje wegvalt als je een drukke job en een gezin hebt.

Wat haar ook het leven ontneemt zijn mensen die geen correct taalgebruik hanteren. “En dan heb ik het niet over dialect. Ik klink zelf immers behoorlijk Antwerps. Maar als ik iemand ‘hoe noem jij’ in plaats van ‘hoe heet jij’ hoor zeggen, jaag je me de kast op”, vertelt Karen aan Gazet van Antwerpen.

“Zeker als die zin van juffen op school komt. Dt-fouten? Dan ben ik hysterisch. Of iemand die stuurt: hoe gaat het met jouw? Dan stuur ik een bericht terug ‘hoe gaat het met mijn wat?’, aldus Karen Damen.

“Als ik ‘Karin Daemen’ zie staan, druk ik meteen op delete. Helaas is er steeds minder aandacht voor correcte spelling”, vertelt Karen teleurgesteld aan Gazet van Antwerpen.

Download onze app voor Android of iOS